Най-висока производителност и прецизност за взискателни задачи по измерване и маркиране

Leica FlexLine TS10

Leica FlexLine TS10 е най-високият клас тотална станция с ръчно управлениe от Leica и се предлага във варианти с 1’’ / 2’’ / 3’’ / 5’’ / ъглова точност. Този модел е приложим за инженерни задачи, изискващи висока точност, повече функционалности, специално разработени приложения (трасиране на DTM, пътища, тунели, ж.п. и др.). TS10 е подходящ също при работа с голям обем от информация (големи DXF файлове, 3D облаци от точки и др.) . Всичко това е възможно с новия 3D Leica Captivate работен софтуер, с който са оборудвани тоталните станции в серията TS10.

  • Директорите на строителни екипи се възползват от краткия престой на техните служители на обекта. Проектите се изпълняват в рамките на предвидените време и бюджет.
  • Големите геодезически фирми могат да разчитат на надежден инструмент, който дълго време ще запази своята висока пазарна стойност. Това облекчава значително планирането на бъдещи инвестиции за геодезическо оборудване.
  • Геодезистите работят по-бързо, измервайки или трасирайки повече точки ежедневно. С Leica TS10 те свеждат грешките до минимум и се възползват от бързия трансфер на данни чрез USB, SD карта или дори през мобилен интернет.

Leica FlexLine: Ново поколение тотални стации
Новата серия Leica FlexLine се основава на доказана продуктова концепция, която прави революция в света на геодезията вече близо 200 години. За разлика от другите тотални станции на пазара, Leica Geosystems се фокусира върху осигуряването на най-високо качество, най-ниска обща цена на притежание и най-дълъг период на експлоатация.

AutoHeight
Серията TS10 предлага първата по рода си AutoHeight опция. Тя позволява автоматично лазерно измерване и задаване на височината на инструмента. Съкратете времето за ориентация и елиминирайте грубите грешки от наклона или провисването на старата метална ролетка.

Leica Captivate: мощен 3D софтуер, интуитивен и лесен за работа
Серията TS10 е обурудвана с революционния Captivate 3D софтуер. Този съвременен софтуер превръща сложните данни в реалистични и използваеми 3D модели.

Сервиз и поддръжка: в България и по света
Сега с опция за мобилен интернет достъп, Leica TS10 лесно се свързва с Вашия офис за безпроблемен и бърз трансфер на данни. Чрез програмата Active Customer Care и портала за клиенти myWorld потребителите имат достъп до най- новите софтуерни актуализации, сервиз и поддръжка. Обърнете внимание и на функцията mySecurity. В случай на кражба с активирана mySecurity механизмът на заключване гарантира, че устройството е деактивирано и вече не може да се използва

Работете бързо

Измервайте и трасирайте повече точки на ден, възползвайте се от ключовите характеристики за всеки един Leica инструмент - лазерен отвес, двустранни безконечни винтове за бързо хоризонтално и вертикално насочване към целта, страничен бърз бутон, мощен далекомер и др. Тази тотална станция е създадена, за да улесни Вас и Вашата работа!

Работете безпроблемно

Увеличете производителността и намалете времето за престой на обекта. Изберете надежден Leica инструмент, които не само работи безотказно, но има и осигурен професионален сервиз и техническа поддръжка.

Изберете инструмент, който ще издържи

Доказано - дори и след години на експлоатация в тежки условия (като кал, прах, дъжд, жега или студ), тоталните станции FlexLine все още работят със същото високо ниво на точност и надеждност. Този всеизвестен факт може да бъде потвърден от нашите дългогодишни клиенти в България и по света.

Контролирайте своята инвестиция

Качеството на инструментите е нашият стандарт в продължение на почти 200 години. Ето защо можете да разчитате на по- ниска инвестиция през целия жизнен цикъл на инструмента, без да се притеснявате от неочаквани разходи.

Използвайте мобилна връзка

С допълнителния достъп до мобилен интернет на TS10 можете да изпращате данните си онлайн или да получавате проектни данни от своите колеги от офиса. Възползвайте се от услугите на Leica Geosystems - като Leica Exchange или Leica Active Assist.

Спестете време с Autoheight

Тази революционна характеристика позволява на вашия TS10 автоматично да измери и настрои собствената си височина. Това намалява грешките и ускорява процеса по станциониране и ориентация на инструмента. Функцията AutoHeight е налична като опция при TS10.
  • Тотални станции с ръчно управление
  • Кадастър
Автоматично измерване на височината на инструмента
Вижте как революционната функция AutoHeight може да ви помогне да измерите височината на инструмента.
Открийте новата серия Leica Flexline
Ново поколение ръчни тотални станции: Leica FlexLine TS03, TS07 и TS10