Измерете това, което виждате с новата GNSS RTK антена

Leica GS18 I GNSS RTK Приемник

Leica GS18 I GNSS RTK – Приемник с визуално позициониране

Leica GS18 I е универсален GNSS RTK приемник с визуално позициониране. Проектиран за геодезически дейности в предизвикателна среда, GS18 I ви позволява да измервате точки там, където досега беше невъзможно за работа с обикновен GNSS приемник. С помощта на GS18 I можете да заснемете обекта с група от снимки, от които още на обекта или след това в офиса да отчетете координатите на точките.

Сливането на сензори като GNSS, IMU и камера направи възможно създаването на технология за визуално позициониране. В резултат на това, новия GNSS RTK приемник GS18 I е толкова мощен, че ви позволява да измервате всичко, което виждате около себе си. Освен това GS18 I включва и пълната функционалност на Leica GS18 Т , т.е. допълнение към визуалното позициониране, потребителите могат да измерват точки и с наклонен щок.

GS18 I ви позволява да:

  • Измервайте точки при намалена видимост към небето, ефективно и лесно.
  • Измервайте точки, които са труднодостъпни за обикновен GNSS приемник.
  • Получавате повече гъвкавост и контрол, без да е необходимо да използвате допълнително оборудване.
  • Измерете с висока геодезическа точност стотици точки в рамките на минути.
  • Заснемете всичко на обекта и преценете по-късно, какво трябва да бъде измерено, дори ако обекта впоследствие се промени.
  • Повишавате безопаснотта на вашите екипи
  • Докоснете изображението, за да измерите точката на полето или в офиса
  • По-малко разходи, време и работна ръка за извършване на проект

 

Иновативен

GS18 I използва изключително иновативна технология за визуално позициониране, базирана на интеграция между GNSS, IMU и камера. С помощта на GS18 I можете да измерите с геодезическа точност недостъпни или отдалечени точки като отчетете координатите им от засенетите на обекта изображения. Това може да стане както в контролера CS20 още на полето, така и в офиса софтуера Leica Infinity (в Imaging модул). За да надградите още повече възможностите на GS18 I, използвайте Leica Infinity (модула Point Clouds from Images) за създаване на облаци от точки от направените изображения!

Бърз

Вече не е необходимо да обхождате целия обект- Leica GS18 I ви позволява да заснемате изображения и да измервате стотици точки в рамките на минути, без да е необходимо физически да достигнете точката. Времето, прекарано на обекта се намалява, а повторните посещения се свеждат до минимум.

Универсален

Преминаването през опасни и трудни участъци от терена може да се избегне. Имайки силата да измервате това, което виждате, можете да стигнете до места, които не сте могли да измерите преди, без да е необходимо да сменяте инструментите или да преминавате през препятствия. Това ви дава много гъвкавост на полето, обезопасява геодезистите ви и увеличава многократно производителността!
  • Смарт Антени

Свържете се с нас относно GS18 I

Свържете се с нас относно Leica GS18 I и технологията за визуално позициониране.

SmartBul.Net

За най-добри резултати, използвайте вашия GNSS приемник в комбинация с RTK мрежата SmartBul.Net

Детайли >

Pure Surveying – специални решения за геодезия

Следете и бъдете в крак с най-иновативните решения на Leica Geosystems за геодезия.

Вход към сайт >