GNSS RTK приемник с компенсация на наклона

Leica GS18T GNSS RTK приемник

Leica GS18 T е върхов клас антена с 555 канала за проследяване на всички съществуващи сателитни системи: американската GPS, руската Glonass, китайската BeiDou, европейската Galileo. Антената има вграден IMU (Inertial Measurement Unit) – революционна технология, която позволява първата в Света истинска компенсация на наклона на щока. Сега вече може да измервате до ръба на сградите или в трудни заобикалящи условия без да губите прецизно cm. фиксирано решение. Без нужда да следите за мехурчето на либелата, вие ще увеличите значително скоростта на измерване, но също и при трасиране!

Вече не е нужно да наблюдавате кръглата либела и така ще можете да се съсредоточите върху задачите си, спестявайки време. Моделът предлага точно и бързо позициониране дори когато сте заобиколени или сте в непосредствена близост до метални предмети. Новият Leica GS18 T работи директно от кутията без нуждата от калибриране.

  • Без необходимост от калибриране на обекта
  • Устойчив срещу магнитни смущения
  • Работи и при големи ъгли на наклона, без ограничения
  • 3D визуализация
  • Топ производителност при трасиране

 

Лесен за ползване софтуер

GS18 T работи с революционният Leica Captivate софтуер. С лесни за използване програми и голям сензорен екран, всички видове измерени или проектни данни могат да бъдат визуализирани в 2D или 3D размерност. Leica Captivate предлага продуктивен начин за кодиране, работа с активни линии, трасиране от DXF/ DWG/XML/IFC файлове и бърз трансфер на данните в различни формати. С едно докосване, управлението на сложни проектни данни става изключително приятно и лесно изпълнимо.

Допълнителни възможности

Докато Captivate събира и моделира данните на обекта, софтуерът Leica Infinity обработва информацията в офиса. Безпроблемният трансфер на данни гарантира, че проектът се извършва бързо и ефективно.

Грижа за клиента

Чрез активна грижа за клиента, глобалната мрежа от опитни професионалистие е на разположение за всеки ваш въпрос или проблем. Контролирайте разходите си с индивидуален CCP пакет за обслужване на клиенти, който ви дава увереност, че можете да разчитате на подкрепа навсякъде и по всяко време.

Мощни контролери

С лекотата на едно докосване управлението на голям обем от данни вече е приятно занимание. Това е постижимо с новото поколение контролери Leica CS20 и CS30 и CS35. Чрез сензорни екрани, големи дисплеи, 3D преглед и мощни процесори, сега тези контролери ви позволяват в движение да контролирате обектите си. Изберете най-подходящият за вас!

Как да използвате Leica GS18T