3D софтуер за машинна автоматизация

Leica MC1

За да подкрепи дигитализацията на тежката строителна индустрия, Leica Geosystems предлага революционна софтуерна платформа за машинна автоматизация. Обединявайки всички машинни приложения, Leica MC1 е „ всичко в едно“ платформено решение за насочване и автоматизиране на всички тежки строителни машини.

Сравнявайки проектния модел с действителната позиция на кофата или ножа, софтуерът за управление MC1 помага на оператора бързо и ефективно да достигне желаната повърхнина. 

Leica MC1 е в перфектна симбиоза със здравата хардуерна платформа. Панела Leica MCP80 и докинг станцията от серия MDS, осигуряват взаимозаменяем панел между машините на работната площадка. Новата платформа MC1 е напълно интегрирана в работния процес, поддържана от облачната платформа  Leica ConX за по-ефективно управление на тежки строителни проекти. 

Улеснена обработка на данните

Софтуерът MC1 опростява обработката на проектните данни и е отворен за всички стандартни типове данни за проектиране. Всички машини на строителната площадка, както и сайтът за полеви решения на Leica Geosystems iCON, вече работят с една и съща структура на проектните данни, което означава, че не се изисква конвертиране на данни. Гарантиран е безпроблемен трансфер на данни между машините на работната площадка и офиса.

Намаляване на разходите, повишаване на производителността

Унифицираният софтуерен дизайн във всички приложения за управление на тежки машини намалява усилията за обучение и оптимизира работния процес. Една и съща софтуерна платформа може да се използва с различни сензорни конфигурации. Освен това инсталаторите се възползват от опростените процеси на инсталиране и обслужване.

Опростен работен процес

Интуитивният графичен интерфейс с персонализиран дизайн подпомага нашите клиенти да вършат работата си по-бързо и прецизно. Олекотеният интерфейс, с лесно разпознаваеми символи, помага на оператора да се съсредоточи върху наистина важните операции. Интелигентна система за лицензиране, позволяваща добавянето на функционалности и прехвърлянето от една машина на друга.