Ръчна тотална станция за стандартни работни места

Leica FlexLine TS03

Leica TS03 е класическа тотална станция с ръчно управление, предназначена за стандартни геодезически дейности. Инструментът се предлага в модели с 2’’ / 3’’ / 5’’ ъглова точност и мощен R500 безпризмен далекомер. Независимо дали става дума за геодезия и кадастър, строителство на сгради и съоръжения или картографиране, Leica TS03 Ви помага безпроблемно да се справите с ежедневните задачи.

  • Директорите на строителни екипи се възползват от краткия престой на техните служители на обекта. Проектите се изпълняват в рамките на предвидените време и бюджет.
  • Големите геодезически фирми могат да разчитат на надежден инструмент, който дълго време ще запази своята висока пазарна стойност. Това облекчава значително планирането на бъдещи инвестиции за геодезическо оборудване.
  • Геодезистите работят по-бързо, измервайки или трасирайки повече точки ежедневно. С Leica TS03 те свеждат грешките до минимум и се възползват от бързия трансфер на данни чрез USB или SD карта.

Leica FlexLine: Ново поколение тотални стации
Новата серия Leica FlexLine се основава на доказана продуктова концепция, която прави революция в света на геодезията вече близо 200 години. За разлика от другите тотални станции на пазара Leica Geosystems се фокусира върху осигуряването на най-високо качество, най-ниска обща цена на притежание и най-дълъг период на експлоатация.

Leica FlexField софтуер
Серията TS03 е оборудвана с интуитивния и лесен за ползване FlexField работен софтуер. Добре подреденото меню, лесните за разбиране графики и икони осигуряват ниска крива на обучение за работа и бързо свикване с инструмента. С точната EDM система за дължинни измервания ще можете да измервате, както към призми, така и всякакви други обекти.

Сервиз и поддръжка: в България и по света
Новите тотални станции FlexLine се радват на висококачествено следпродажбено обслужване и поддръжка. Чрез програмата Active Customer Care и портала за клиенти myWorld потребителите имат достъп до най-новите софтуерни актуализации, сервиз и поддръжка. Обърнете внимание и на функцията mySecurity. В случай на кражба с активирана mySecurity механизмът на заключване гарантира, че устройството е деактивирано и вече не може да се използва.

Работете бързо

Измервайте и трасирайте повече точки на ден, възползвайте се от ключовите характеристики за всеки един Leica инструмент- лазерен отвес, двустранни безконечни винтове за бързо хоризонтално и вертикално насочване към целта, страничен бърз бутон, мощен далекомер и др. Тази тотална станция е създадена, за да улесни Вас и Вашата работа!

Работете безпроблемно

Увеличете производителността и намалете времето за престой на обекта. Изберете надежден Leica инструмент, който не само работи безотказно, но и има осигурен професионален сервиз и техническа поддръжка.

Изберете инструмент, който ще издържи

Доказано - дори и след години на експлоатация в тежки условия (като кал, прах, дъжд, жега или студ), тоталните станции FlexLine все още работят със същото високо ниво на точност и надеждност. Този всеизвестен факт може да бъде потвърден от нашите дългогодишни клиенти в България и по света.

Контролирайте своята инвестиция

Качеството на инструментите е нашият стандарт в продължение на почти 200 години. Ето защо можете да разчитате на по-ниска инвестиция през целия жизнен цикъл на инструмента без да се притеснявате от неочаквани разходи.