Направете вашата машина още по-продуктивна

Leica iCON iGG4 - 3D система

Възползвайте се изцяло от вашия грейдер със системата Leica iCON grade iGG4. iCON iGG4 позволява на оператора да използва пълния потенциал на вашите машини за широк спектър от приложения. Операторите вече могат да свършат работата много по-бързо, с драстично намаляване на времето за престой и разходите. 

Необходимостта от дълго обучение на оператори  вече е в миналото. iCON iGG4 позволява на оператора да овладее технологията за много кратък период от време и да бъде напълно обучен за работа на терен. Използването на системата ви позволява да извършвате дейности с грейдера, които досега изглеждаха почти невъзможни.
Възползвайки се от пълният потенциал на системата iCON 4 вие пестите време и пари!

Ползи

  • Възползвайте се максимално от пълния потенциал на машините, с много по-голяма точност.
  • Използвайте машината в автоматичен режим, движейки се прецизно във всяка посока.
  • Увеличете производителността и ефективността на вашата механизация. Конфигурацията на системата с две антени повишава прецизността, което води до по-малко довършителни работи на строителната площадка.
  • Сложните и нерешими задачи стават прости.
  • Решението за грейдер iCON ви позволява да увеличите обема на вашия бизнес. Инвестирате в това, от което наистина имате нужда.
  • Най-новата CAN технология ви позволява да разширите функционалността на  система чрез просто добавяне на необходимия компонент.
  • PowerSnap:Използвайте един и същ контролен панел във всяка машина, поддържана от iCON 3D.

Решения с двойна GNSS антена 

Прецизна и лесна работа във всички приложения.

Конфигурацията с двойна антена за грейдери предлага ясни предимства пред GNSS решенията с една антена.
Независимо от това как е позиционирана машината, позицията на ножа се изчислява точно, което позволява прецизна и ефективна работа. Използвайки най-новите GNSS технологии и iCON gps 80 приемник, системата iCON build iGG4 осигурява бързо и надеждно подравняване във всяко приложение.