Най-малкият и най-лек скенер

Leica BLK360 G2

Второто поколение Leica BLK360 G2 е усъвършенстван прецизен лазерен скенер. С натискането на един бутон потребителите могат да извършат пълно сканиране със сферични изображения само за двадесет секунди – над пет пъти по- бързо от BLK360 G1. Преминете през работните площадки с най- доброто в класа си бързо сканиране, което не прави компромис с качеството. Технологията Visual Inertial System (VIS) автоматично комбинира Вашите сканирания на място, за да ускори работния Ви процес и да Ви помогне да се уверите, че Вашите набори от данни нямат пропуски. BLK360 позволява на потребителите да работят по- бързо и по- интелигентно, като същевременно получават незабавно данните, от които се нуждаят.

Данните BLK360 го правят перфектен за използване в области като недвижими имоти, архитектура, инженерни и строителни дейности, интериорен дизайн, геодезия, паметници на културата, документиране и разследване на катастрофи и други.

Технически характеристики:

  • Светкавично бързо сканиране – пълно сканиране и сферично изображение за 20 секунди със скорост от 680 000 лазерни точки в секунда;
  • HDR изображение – притежава 4 камери, 13 MP;
  • Компактен– малък и лек, с размери 155×80 mm и тегло само 850 g с батерии;
  • Иновативна VIS технология– чрез VIS технологията BLK360 знае къде се намира спрямо предишното си сканиране;
  • Високоскоростен трансфер на данни през USB-C и Wi-Fi;
  • Винаги получавате повече– получавате лазерния скенер в пакет с приложение за обработка на облаци от точки – BLK Live и Cyclone FIELD 360.

BLK360 включва и безплатно придружаващо приложение, BLK Live, което позволява на потребителя да контролира лазерния скенер и да преглежда заснетите данни за обратна връзка на място, осигурявайки качество, контрол и експортиране на E57 файлове. Предлага се за iOS и Android.

Потребителите могат да управляват лазерния скенер с приложението за мобилно устройство Leica Cyclone FIELD 360 и лесно да регистрират предварително заснети сканирания, активирани от технологията VIS. Данните за облака от точки се предават поточно към смартфон или таблет или крайните данни за проекта към Leica Cyclone REGISTER 360 PLUS или Cyclone REGISTER 360 PLUS (BLK Edition) чрез Wi-Fi, с пълна синхронизация на данните между устройствата. С автоматизирани работни процеси и в двете софтуерни предложения, новият BLK360 драстично рационализира процеса на улавяне на реалността. Простото експортиране на LGS, RCP или E57 файлове прави работата с данни от облак от точки надолу по веригата проста и ефективна, позволявайки на потребителите да отделят по- малко време за обработка на данни и повече време за създаване на значими резултати.

Имате ли някакви въпроси?

Свържете се с нас относно Leica BLK360

За повече информация се свържете с нашите продажби