CS10/CS15 контролери

Удобен и лесен за използване за всякакви задачи

Проектиран за екстремни среди, винаги можете да разчитате на своите полеви контролери CS15 и CS10. Те са удобни за хващане и лесни за използване, което ги прави Wашият идеален партньор на място.

Лесен за използване софтуер
Контролерите Viva CS15 и CS10 са идеално проектирани да се използват с геодезически софтуер SmartWorx Viva. С ясни графики, практични структури на менютата, разбираема терминология и опростени работни процеси, спестете време и усилия. SmartWorx Viva е невероятно лесен за научаване и използване. Вие и Вашият полеви екип ще бъдете на крак за нула време!

Работете, както желаете
Проектирани като част от серията Leica Viva, CS15 и CS10 са универсални контролери за работа с много инструменти и софтуерни комбинации:

  • Идеален за използване с всички тотални станции от сериите Leica Viva и Nova и GNSS сензори;
  • Перфектно проектиран за използване с геодезически софтуер SmartWorx Viva;
  • Мощен ARM core процесор за много софтуерни приложения.

Гъвкава комуникация и обработка на данни

Поддържайте връзка с широка гама от възможности за комуникация и съхранение на данни. С напълно интегрирана безжична технология Intenna (Bluetooth®, GSM/UMTS 3.5G, WiFi), избор от два свързващи модула и съхранение на данни с помощта на SD карта или USB памет, Вашите Viva CS15 и CS10 са готови за всички предизвикателства на място и в офиса!

Грижа за клиента с едно кликване
Чрез Active Customer Care, глобална мрежа от опитни професионалисти е само на един клик разстояние, за да Ви напътства експертно при всеки проблем:

  • Елиминирайте закъсненията с превъзходно техническо обслужване;
  • Завършете работата по-бързо с отлична консултантска подкрепа;
  • Избягвайте скъпи повторни посещения на сайтове с онлайн услуга за изпращане и получаване на данни директно от полето;
  • Контролирайте разходите си с персонализиран пакет за обслужване на клиенти Customer Care Package, който Ви осигурява спокойствие, че сте покрити навсякъде и по всяко време!