Leica GS18 GNSS RTK Приемник

Leica GS18 е интелигентен съвременен GNSS приемник. GS18 има всички топ характеристики на върховия модел Leica GS18 T освен компенсацията на наклона на щока. Позиционирана в горния сегмент на GNSS портфолиото, това е солиидна 555 канална антена, с готовност да проследява всички сателитни сигнали: GPS, Galileo, GLONASS , BeiDou.

Антената работи с полевите контролер CS20 или CS30 и осигурява супер бързо фиксиране в трудна среда, 99.99% надеждност на RTK решението, слот за SIM карта и всички топ характеристики на върховата GS18 T с изключение на компенсацита на наклона. Но когато решите да добавите още повече ефективност, може да надстроите вашия GS18 до Tilt приемник с компенсация на наклона. Сервиз на Leica Geosystems може да извърши надстройката по всяко време. Съчетайте с RTK мрежата HxGN SmartNet за оптимално представяне и използване на надеждни корекционни поправки за всички сателитни системи!

Лесен за ползване софтуер

GS18 работи с революционният Leica Captivate софтуер. С лесни за използване програми и голям сензорен екран, всички видове измерени или проектни данни могат да бъдат визуализирани в 2D или 3D размерност. Leica Captivate предлага продуктивен начин за кодиране, работа с активни линии, трасиране от DXF/ DWG/XML/IFC файлове и бърз трансфер на данните в различни формати. С едно докосване, управлението на сложни проектни данни става изключително приятно и лесно изпълнимо.

Мощен софтуер

Докато Captivate събира и моделира данните на обекта, софтуерът Leica Infinity обработва информацията в офиса. Безпроблемният трансфер на данни гарантира, че проектът се извършва бързо и ефективно.

Грижа за клиента

Чрез активна грижа за клиента, глобалната мрежа от опитни професионалистие е на разположение за всеки ваш въпрос или проблем. Контролирайте разходите си с индивидуален CCP пакет за обслужване на клиенти, който ви дава увереност, че можете да разчитате на подкрепа навсякъде и по всяко време.

Мощни контролери

С лекотата на едно докосване управлението на голям обем от данни вече е приятно занимание. Това е постижимо с новото поколение контролери Leica CS20 и CS30 и CS35. Чрез сензорни екрани, големи дисплеи, 3D преглед и мощни процесори, сега тези контролери ви позволяват в движение да контролирате обектите си. Изберете най-подходящият за вас!

Свържете се с нас относно GS18

Свържете се с нас и научете повече за приемника GS18 и възможностите, които той предоставя

GNSS Приемници сравнение

Детайли >

SmartBul.Net

За най-добри резултати, използвайте вашия GNSS приемник в комбинация с RTK мрежата SmartBul.Net

Детайли >

Pure Surveying – специални решения за геодезия

Следете и бъдете в крак с най-иновативните решения на Leica Geosystems за геодезия.

Вход към сайт >