Бърза, мобилна и точна система за заснемане на 3D реалност

Leica RTC360 3D лазерен скенер

Leica RTC360 3D дава възможност на потребителите да документират и заснемат заобикалщата реалност в 3D, подобрявайки ефективността и производителността както на полето, така и в офиса чрез бърз, лесен за използване, точен и преносим хардуер и софтуер.

  • Изключително мобилно, лесно преносимо, интуитивно и проектирано за максимална производителност, решението RTC360 комбинира:
    • Високоефективен 3D лазерен скенер RTC360
    • Мобилно приложение Cyclone FIELD 360 за автоматично регистриране на скановете в реално време на обекта
    • Офис софтуер Cyclone REGISTER 360 за гладко интегриране на вашия 3D модел в цялостния ви работен процес.
  • Пълно лазерно сканиране плюс заснемане на изображения с висок динамичен диапазон (HDR), за по-малко от две минути
  • Иновативна технология записва траекторията на движение между станциите, регистрирайки предварително скановете на полето без ръчна намеса.
  • Добавете информационни маркери, илюстриращи възможностите за по-добро планиране на обекта и повишаване на ситуационната информираност на вашите екипи.

Директно публикувайте заснетите данни от Cyclone FIELD 360 към Leica TruView Cloud, за бърз обмен на проектната информация още преди импортиране и регистраци.

Бърз
Новият лазерен скенер Leica RTC360 прави 3D заснемането на реалността по-бързо от всякога. Със скорост на сканиране до 2 000 000 точки в секунда и усъвършенствана HDR система за изображения, създаването на цветни 3D облаци от точки може да бъде завършено за по-малко от две минути.

Иновативната VIS технология автоматизирано регистрира отделните сканове още на обекта, което намалява времето прекарано на обекта и допълнително увеличава производителността.

Пъргав
Малък и лек, преносимият дизайн и сгъваем статив на скенера правят Leica RTC360 достатъчно компактен, за да се побере в повечето раници, готов да бъде отнесен навсякъде. А след като вече сте на обекта, големият сензорен екран и работата с един бутон, правят сканирането бърза и безпроблемна задача.

Точен
Данните с нисък шум ви дават ясни, висококачествени сканирания, богати на детайли и готови за използване в редица приложения. В комбинация със софтуера Cyclone FIELD 360 за автоматизирана регистрация на полето, скенерът Leica RTC360 предлага изключителна точност, която може да бъде проверена още на наполето.

Предварителна регистрация в полето
Като част от решението RTC360, приложението Cyclone FIELD 360 свързва 3D данните от полето с офисния софтуер за регистрация Cyclone REGISTER 360. Още на обекта потребителят може автоматично да сканира, регистрира и прегледа облаците от точки и изображенията. Приложния софтуер на RTC360 комбинира сложни изчисления и графичен интерфейс, предоставяйки уникално изживяване дори и начинаещи потребители.