Комплексна грижа за вашите геодезически инструменти

TPS Сертификат + GNSS SmartNet абонамент

Класическата тотална станция и GNSS приемник са вашите ежедневни геодезически инструменти на полето. Тяхната оптимална работа зависи от много фактори, които работят комплексно. Когато става въпрос за тоталната станция, инструменталната изправност на оптиката, механиката, електрониката, EDM и ъгломерните компоненти са от съществено значение. Когато говорим за подвижен мрежови GNSS приемник, корекционните поправки, получавани от RTK мрежата, често определят дали ще получите прецизно фиксирано решение.

С фокус към оптималното представяне на вашите геодезически инструменти, Веком Гео стартира кампания с пакетна сервизна услуга. До 31 Октомври 2022 г. заедно с всеки Сертификат за Калибриране Blue  за Leica тотална станция получавате безплатно HxGN SmartNet 20 часа RTK абонамент* за вашия GNSS приемник, без значение от неговата марка и модел!

Тотални станции и GNSS Приемници, които могат да се възползват от пакетната услуга:

Геодезически Инструмент Производител Модели
Тотална Станция TPS300/400/700/800; Flex Line TS02/06/09; TS03/07/10; TPS1200; TS11/12/13/15/16
GNSS RTK приемник Всички марки Всички модели**
Цена: 350 лв. без ДДС

За уточнения относно детайлите на промоцията и запазване на час за проверка на тотална станция и издаване на Сертификат за Калибриране Blue, моля свържете се с нас на телефон: 02/906 0010, email: office@vekom.bg или чрез обаждане на предпочитан от вас контакт в екипа на Веком Гео.

*Стандартната цена на HxGN SmartNet 20 часа RTK абонамент е 240 лв. без ДДС. Вижте повече тук.

** Приемникът трябва да поддържа NTRIP протокол и RTCM 3.1 входящо съобщение

Повече за Сертификат за Калибриране Blue

Сертификат за Калибриране Blue потвърждава, че инструментът е проверен и публикуваните технически спецификациите на инструмента са изпълнени по време на проверката. Синият сервизен сертификат не посочва стандартно отклонение на измерването и не се допълват с протоколи от сервизните измервания. Сертификат за калибриране Blue се издава от лаборатории, използвайки тестови процедури, които се основават на стандарти, определени от производителя. Сертификат за калибриране Blue отговаря на декларация за съответствие съгласно ISO/IEC 17050-1. Този сертификат се издава в следните случаи:

  • При закупуване на нов инструмент – издаден от Leica Geosystems, Швейцария. Може да се изтегли от myWorld, след като регистрирате вашия нов инструмент.
  • При годишна сервизна поддръжка на инструмента като част от един от сервизните пакети
  • След големи сервизни интервенции върху инструмента

Повече за HxGN SmartNet

СмартБул.Нет e най-голямата RTK мрежа в България, част от мрежата HxGN SmartNet за единна глобална мрежа от референтни GNSS станции. Чрез големия брой перманентни станции, HxGN SmartNet осигурява 100% плътност на RTK покритието и наличност на услугата във всяка точка на България!

Благодарение на дългогодишното ни партньорството с RTK мрежите HxGN SmartNet (Гърция) и Vekom NET (Сърбия), ние сме добавили още 12 перманентни станции (6 от Сърбия и 6 от Гърция). Тези перманентни станции участват равноправно в изравнението на мрежата и са включени в обхвата на Удостоверение за оценка на съответствие от АГКК. По този начин дори и в най-отдалечените погранични райони, вие може да се възползвате от фиксирано RTK решение!

  • 100% Leica Geosystems GNSS перманентни приемници (GR10, GR30)
  • 36 перманентни станции в България
  • 12 перманентни станции от партньорските ни мрежи в Сърбия и Гърция
  • Пълно GPS, Glonass, Galileo и BeiDou покритие
  • Удостоверение за оценка на съответствие № 016/2022 г. на ГНСС инфраструктурна мрежа “СМАРТ БУЛ.НЕТ”, оператор “Веком Гео” ЕООД, отговаряща на изискванията на Инструкция №РД-02-20-25/2011 за определяне на геодезически точки с помощта на глобални навигационни спътникови системи със срок на валидност– до април 2024 г.