Веком Гео

За нас

Веком Гео е основана през 1992 г. в Белград, Сърбия. Ние сме официален  дистрибутор на Leica Geosystems на територията на България, Сърбия, Черна Гора, Босна и Херцеговина. Веком Гео е призната на Балканите като лидер във внедряването на съвременните технологии в областта на геодезията и строителството. С опитът натрупан през годините, днес на своите клиенти предлагаме най-висок клас решения, фокусирани върху събирането, обработката, актуализирането и визуализирането на геопространствени данни.

Ние сме официални дистрибутори на водещи световни производители на хардуер и софтуер, сред които:

В допълнение към дистрибуцията, последвана от експертна техническа поддръжка, Веком Гео управлява и оторизиран сервизен център за Leica Geosystems, акредитирана лаборатория по метрологично калибриране и постоянна услуга за GNSS RTK мрежово позициониране. Нашата уникална връзка с клиентите се основава на надеждната техническа поддръжка, за която се грижи екип от над 30 инженери.

Ние следим нуждите на пазара, поставяйки на първо място изискванията на нашите клиенти. Доверието, с което те ни отвръщат, ни дава мотивация за непрекъсната работа, инвестиции и иновации с цел нерекъснато повишаване на качеството на обслужване както в България, така и в целия регион.