Leica GS18 l


Leica GS18 l  GNSS RTK Rover - Представете си силата на визуалното позициониране

Представяме Ви Leica GS18 I, универсален GNSS RTK приемник с визуално позициониране. Проектиран за геодезически дейности в предизвикателна среда, GS18 I ви позволява да измервате точки там, където досега беше невъзможно за работа с обикновен GNSS приемник. С помощта на GS18 I можете да заснемете обекта с група от снимки, от които още на обекта или след това в офиса да отчетете координатите на точките.

Сливането на сензори като GNSS, IMU и камера направи възможно създаването на технология за визуално позициониране. В резултат на това, новия GNSS RTK приемник GS18 I е толкова мощен, че ви позволява да измервате всичко, което виждате около себе си. Освен това GS18 I включва и пълната функционалност на Leica GS18 Т, т.е. в допълнение към визуалното позициониране, потребителите могат да измерват точки и с наклонен щок.

               

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Предимства:

  • Измервайте точки при намалена видимост към небето, ефективно и лесно.
  • Измервайте точки, които са труднодостъпни за обикновен GNSS приемник.
  • Получавате повече гъвкавост и контрол, без да е необходимо да използвате допълнително оборудване.
  • Измерете с висока геодезическа точност стотици точки в рамките на минути.
  • Заснемете всичко на обекта и преценете по-късно, какво трябва да бъде измерено, дори ако обекта впоследствие се промени или изчезне.
  • Повишавате безопаснотта на вашите екипи
  • Докоснете изображението, за да измерите точката на полето или в офиса
  • По-малко разходи, време и работна ръка за извършване на проект

 


Иновативен: GS18 I е прецизен и много лесен за използване GNSS RTK приемник. Той използва изключително иновативна технология за визуално позициониране, базирана на интеграция между GNSS, IMU и камера. С помощта на GS18 I можете да измерите с геодезическа точност недостъпни или отдалечени точки като отчетете координатите им от засенетите на обекта изображения. Това може да стане както в контролера CS20 още на полето, така и в офиса софтуера Leica Infinity. За да надградите още повече възможностите на GS18 I, използвайте Leica Infinity за създаване на облаци от точки от направените изображения!

Бърз: Вече не е необходимо да обхождате целия терен - Leica GS18 I ви позволява да заснемате изображения и да измервате стотици точки в рамките на минути, без да е необходимо физически да достигнете точката. Времето, прекарано на обекта се намалява, а повторните посещения се свеждат до минимум.                

Универсален: Преминаването през опасни и трудни участъци от терена може да се избегне. Имайки силата да измервате това, което виждате, можете да стигнете до места, които не сте могли да измерите преди, без да е необходимо да сменяте инструментите или да преминавате през препятствия. Това ви дава много гъвкавост на полето, обезопасява геодезистите ви и увеличава многократно производителността!

Вижте как работи:

 


Технически характеристики:

Leica GS18 I data sheets

Сравнителна диаграма:

GNSS comparison chart