Leica TS13


Leica TS13 - Нов стандарт за ефективно измерване

Leica TS13 е среден клас роботизирана тотална станция от Leica Geosystems. TS13 работи с полевия софтуер Leica Captivate самостоятелно или в комбинация с CS20 контролер за пълно дистанционно управление в "роботизиран" режим. Освен това, когато работата го изисква, Leica TS13 има възможност за надграждане с още допълнителни функционалности.

МОЩЕН СОФТУЕР

Тоталната станци Leica TS13 работи в комбинация с революционият Captivate софтуер. С лесни за използване програми и голям сензорен екран, всички видове измерени или проектни данни могат да бъдат визуализирани в 2D или 3D размерност. Leica Captivate има уеднаквено меню и обединява проекти, програми и данни, независимо дали работите с GNSS приемник или тотална станция.

ИНТЕГРИРАНЕ НА ДАННИТЕ

Обработката на данни в офиса вече е по-лесна от всякога. Докато Leica TS13 и Captivate събират данните на полето, десктоп софтуерът Leica Infinity обработва информацита в офиса. Infinity комбинира данните измерени с GNSS приемник, тотална станция или дигитален нивелирu, така че финалните резултати са интегрирани в единна софтуерна среда.

ГРИЖАТА ЗА КЛИЕНТА Е НА ПЪРВО МЯСТО

Чрез Активна Грижа за Клиентите, глобална мрежа от опитни професионалисти е само на един клик разстояние, за да ви помогне експертно при всеки проблем.

  • Отлично сервизно и техническо обслужване за вашия инструмент.
  • Докато сте на обекта - бърза консултантска помощ по телефон в реално време
  • Онлайн услуга за изпращане и получаване на данни директно от полето.

Контролирайте разходите си с индивидуален пакет за обслужване на клиенти (CCP), който ви дава увереност, че можете да разчитате на подкрепа навсякъде и по всяко време.

ОПЦИИ ЗА НАДГРАЖДАНЕ

Тоталната станция Leica TS13 е бърз и ефективен геодезически инструмент, съобразен със съвременните изисквания на инженерите за измерване и трасиране в самостоятелен режим. Оборудвана с автоматично откриване на целта (ATR) и опции за следене на призмата и бързо търсене на призмата (SpeedSearch), тази станция ви позволва да работите напълно самостоятелно. Вече няма нужда от фигуранти, които да обучавате за специфичните нужди на вашия обект.

В комбинация със софтуера на Leica Captivate, TS13 предлага продуктивен начин за кодиране, работа с активни линии, трасиране от DXF подложки и бърз трансфер на данните в  различни формати.

 


Технически характеристики