Leica Viva GS14


Leica Viva GNSS performanse

Leica Viva GS14 - Компактен и мощен

Моделът Leica Viva GS14 е компактна и мощна GNSS антена, подходяща за всяка геодезическа задача. GS14 е лесна за използване с удобен и интегриран дизайн. Тази интелигентна антена е правилният инструмент, когато имате нужда от най-висока точност и производителност.

Leica GS14 проследява всички сателитни системи: американската GPS (L1, L2, L2C), руската Glonass (L1, L2), китайската BeiDou (B1, B2) и европейската система Galileo (E1, E5b). Антената има вграден 3.75G модем, в който може да поставите вашата SIM Карта за достъп до интернет през GPRS. Вграден модем има и добре познатия контролер Leica CS10 като по този начин може да ползвате SIM карти на 2 мобилни оператора. Параметри като 20Hz честота на позициониране и RINEX запис на сурови данни, допълнително подчертават високия клас на GS14.


Лесен за ползване софтуер: Leica Viva GS14  антена е оборудвана с интуитивния софтуер Leica SmartWorx Viva. С българско меню, изчистена графика и практически структурирано меню и разбираема терминология ще спестите време и усилия.


Офис софтуер Leica Infinity: Докато SmartWorx Viva улавя и моделира данните на строителната площадка, софтуерът Leica Infinity изпраща информацията обратно към офиса. 


Грижа за клиента с едно натискане на бутона: Чрез активна грижа за клиента, глобалната мрежа от опитни професионалистие е на разположение за всеки ваш проблем. Контролирайте разходите си с индивидуален пакет за обслужване на клиенти (CCP), който ви дава увереност, че можете да разчитате на подкрепа навсякъде и по всяко време.


Мощни контролери: С контролер или таблет вземете целия си офис в движение. Контролерите Leica CS10 и CS15 осигуряват пълна и надеждна мобилност на всякъде по всяко време.


Технически характеристики