Най-голямата RTK мрежа в България

SmartBulNet e най-голямата RTK мрежа в България, част от мрежата HxGN SmartNet за единна мрежа от референтни GNSS станции на територията на Европа.

Използвайки GSM или GPRS връзка, SmartBulNet Ви осигурява RTK и ГИС корекции за различни професионални задачи. Независимо дали притежавате GPS приемник от Leica Geosystems или от друг производител, вие имате достъп до услугата. Ще спестите средства за купуване на собствена базова станция, няма да губите време за нейното станциониране върху дадена точка нито пък Ви е необходим работник на полето, който да я пази. Сега, много по-бързо и ефективно ще изпълните вашата работа, свързана с:

  • Кадастър, Геодезия, Строителство
  • Картография и ГИС
  • Прецизна навигация
  • Управление на земеделски машини
  • Поставяне на проводи и съоръжения

За повече информация можете да посетите официалната страница на HxGN SmartNet или да ни последвате във , за да можете да получавате актуална информация.

Удостоверение за оценка на съответствие № 012/2020 г. на ГНСС инфраструктурна мрежа "СМАРТ БУЛ.НЕТ”, оператор "Веком Гео” ЕООД, отговаряща на изискванията на Инструкция №РД-02-20-25/2011 за определяне на геодезически точки с помощта на глобални навигационни спътникови системи със срок на валидност– до март 2022година